
Våra experter hjälper dig eftersöka "Enkel rolig och nyttig kokbok för studenter som vill leva på annat än bara pulvermos" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Enkel rolig och nyttig kokbok för studenter som vill leva på annat än bara pulvermos
Av Birgitta Sandberg-Hultman

Bok- presentation: |
Enkel rolig och nyttig kokbok för studenter som vill leva på annat än bara pulvermos |
Författar- presentation: |
Birgitta Sandberg-Hultman |
![]() |
Inte en vanlig kokbok.
Vilken mat vill du äta? Vilken värld vill du ha?
Det är några av de synnerligen svåra frågor som Birgitta Sandberg-Hultman ställer i sin nya bok Kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås.
Med humor och ett leende på läpparna lotsar författaren läsaren genom enkla recept utan sönderkemikaliserade ingredienser och de svåra frågorna om hur vi med vår mathållning kan undvika att stödja multinationella företags rovdrift på tredje världen.
Varför blir vi feta av lättmaten?
Varför är syra-bas-balansen så viktig för vår mathållning? Varför ska vi äta grönsaker före maten och inte till maten eller efter maten? Hur ser en broccoli ut och varför blir vi allt fetare av lättmaten?
Som sagt! Det här är inte en vanlig kokbok. Det är en klokbok. För kloka studenter och andra kloka människor!
Utgåvor
Inte en vanlig kokbok.
Vilken mat vill du äta? Vilken värld vill du ha?
Det är några av de synnerligen svåra frågor som Birgitta Sandberg-Hultman ställer i sin nya bok Kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås.
Med humor och ett leende på läpparna lotsar författaren läsaren genom enkla recept utan sönderkemikaliserade ingredienser och de svåra frågorna om hur vi med vår mathållning kan undvika att stödja multinationella företags rovdrift på tredje världen.
Inte en vanlig kokbok.
Vilken mat vill du äta? Vilken värld vill du ha?
Det är några av de synnerligen svåra frågor som Birgitta Sandberg-Hultman ställer i sin nya bok Kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås.
Med humor och ett leende på läpparna lotsar författaren läsaren genom enkla recept utan sönderkemikaliserade ingredienser och de svåra frågorna om hur vi med vår mathållning kan undvika att stödja multinationella företags rovdrift på tredje världen.
Varför blir vi feta av lättmaten?
Varför är syra-bas-balansen så viktig för vår mathållning? Varför ska vi äta grönsaker före maten och inte till maten eller efter maten? Hur ser en broccoli ut och varför blir vi allt fetare av lättmaten?
Som sagt! Det här är inte en vanlig kokbok. Det är en klokbok. För kloka studenter och andra kloka människor!
Bok: 187891
Anmäl textfel